Traditionsrigt lokalopgør

Lørdag d. 5. spillede ÅFS og Team Århus’ 2. divisionshold endnu en af deres traditionelle træningskampe, der efterhånden har udviklet sig til en moderne floorballklassiker. Ved disse kampe er der en række traditioner, der skal overholdes, og lørdagens møde var ingen undtagelse.

For det første vinder Team Århus’ hold konsekvent disse træningskampe. Til gengæld vandt ÅFS sidste år møderne i turneringen, hvilket må siges at være en tilfredsstillende deling set med ÅFS-øjne. Denne kamp var dog mere spændende end de fleste, idet det lykkedes ÅFS at komme op på 3-4 inden TÅF afgjorde kampen til 3-5.

For det andet stiller begge hold op med en række
forstærkninger. ÅFS havde lånt 3-4 herrespillere og en damespiller i dagens anledning, og TÅF stillede ligeledes med en række spillere, som ellers ikke plejer at spille for deres 3.-hold. På trods af alle disse stjerner blev det dog aldrig en specielt seværdig kamp, idet især ÅFS havde svært ved at få spillet til at flyde.

ÅFS havde 14 mand med til kamp, hvilket betød, at der blev spillet med 2 back-kæder og 3 angrebskæder. Ingen af kæderne var videre sammenspillet, hvilket kunne mærkes i opspillet, hvor folk havde svært ved at finde hinanden og få bolden spillet fremad. Dette betød, at det meste af ÅFS’ angrebsspil gik ud på at få moslet bolden op i nærheden af mål og få tilspillet sig nogle tilfældige chancer. Dette er helt klart noget, der skal arbejdes på i den nærmeste fremtid. Selvom TÅF’s angreb i perioder flød noget bedre spillede tilfældigheder, sjusket opdækning og kiks også en væsentlig rolle i deres mål.

Som følge af småskader og manglende kondi blev der desuden løbende justeret på kæderne, hvilket var med til at forstærke de småkaotiske tilstande på bænken. Således var vi flere gange enten 4 eller 6 på banen, hvilket også må siges at være en klassiker, dog ikke kun i træningskampe. Eftersom der også fremover vil blive spillet med skæve kæder (for at give alle spilletid) bliver der behov for både mere disciplin og en udskiftningsleder, hvis vi skal undgå disse dumme situationer.

Selvom det ikke blev til udvisninger som følge af for mange på banen løb vi alligevel ind i en række udvisninger i løbet af kampen (herunder et par dumme), hvilket var en glimrende lejlighed til at få trænet boks-spil. Dette fungerede i det store hele fint, selvom der fortsat skal arbejdes på det.

Alt i alt en glimrende træningskamp mod TÅF, som næppe vil blive husket for det fantastiske spil og gennemspillede angreb. Tak til alle deltagere, fordi de ville spille med. Og til TÅF: Vi rykker jer rundt til november.

Skriv et svar