Trænerteams for ÅFK herreafdeling 2016/17

1.herre skal trænes af Lars ”Mini” Skytte og Niklas Perto – begge med tidligere trænererfaring. Lars Skytte har vundet DM og pokalguld med pigerne og stod sidste sæson bag ÅFK1, der suverænt vandt 1.division trods gode modstandere. ”Perto” er tidligere juniortræner men er i seniorsammenhæng et noget ubeskrevet blad. Han har dog mange års spillererfaring på klubbens bedste hold, og under Mini’s vinger vil han uden tvivl bidrage til holdets udvikling. ÅFK1 kommer til at spille i 2.division, da ligaen som ÅFK ellers var kvalificeret til fortsatte som betalingsrække, og der kun var to tilmeldte hold til 1.division.

2.herre skal igen trænes af Christoffer Clausager Jensen flankeret af Lars Erik Bartels. Sidste sæson byggede Christoffer videre på et stærkt socialt sammenhold og udviklede stille og roligt holdet. Resultaterne udeblev dog i en stærk række, men det var ofte de små marginaler, der gjorde udfaldet. Med Lars Erik Bartels’ trænerrutine tilføjet 2.herrecoctailen skal de sidste procent nok komme så 2.herre går en spændende sæson i møde.

Begge hold er således sammensat af en sund kombination af rutine og ungdommeligt engagement og i sidste uge mødtes de to holds trænere for at drøfte udviklingsmuligheder i herreafdelingen. Den kommende sæson kommer til at byde på et langt tættere samarbejde holdene imellem, og udvikling af både spillere, trænere og klub bliver nøgleord. De første fælles herretræninger kommer til at løbe af stablen allerede i uge 30, reel træningsstart i uge 32 og fælles spillermøde tirsdag d. 16/8.

Vel mødt til alle spillere, gamle som nye.

Skriv et svar