Travl lørdag med lutter sejre


Først var ”Små blå fødder” og ”Rødder” i aktion til sæsonens første træning. ÅFK’s nye familiefloorballkoncept kom rigtigt fint fra start med en flot tilslutning. Næsten 20 børn i alderen 1-8 år og hertil ca. ligeså mange forældre var en stor mundfuld. Træningen blev afviklet i fuldt tempo, men allerede til næste træning vil der blive udviklet lidt på konceptet så  alle er i fuld sving fra start til slut.

Knap var de små af banen før 2.damer linede op til kamp. Modstanderen var sidste års slutspilsdeltagere fra Herning, og ÅFK2 var således langt fra favoritter. Kampen viste dog hurtigt, at ÅFK havde en tempomæssig fordel og trods fraværet af flere af holdets profiler vandt hjemmeholdet 3-2. Det sidste mål blev sat ind med ca. 1 minut igen af en velspillende Julie Christensen på et flot oplæg fra Mie Lomborg. I målet var der i øvrigt comeback til Anneli Helander efter hvad der ligner 10 års pause. 2.damer ligger nu på 1.pladsen med 6 point for to kampe.

Oldboys tog herefter imod Skanderborg. Begge hold var ramt af en del afbud, og ÅFK3 havde været i bunden af glemmekassen og her fundet Stefan Dines som leverede en fin præstation og var blandt sit holds bedste, da hjemmeholdet sikkert vandt 8-4.

Sidste stik leverede ÅFK1, da de tog imod Randers. ÅFK spillede på 2½ kæde og mosede på fra start til slut. En sublim målmandspræstation i Randers-målet tog dog pusten noget fra hjemmeholdets scoretavle og stillingen var kun 3-1 inden sidste periode. I 3.periode var der dog efterhånden udsolgt hos Randers-keeperen, der blev passeret syv gang til slutresultatet 10-1. Dagens topscorer blev Peter Lund Ovesen med to pinde, mens kaptajn Bendixen nok var MOM.

Lørdag 1/10 og søndag 2/10 er der igen kampe i TST når 2.damer og siden U15 skal i kamp.

Skriv et svar