Stinne, MVP

‘Tre’ hattrick i kampen mod Aalborg Flyers

Kampen blev skudt i gang med, at 2.kæden i deres første skift, efter blot 1:33 minutter,  åbner målfesten med scoring af Liena Krastina, assisteret af Sira Skov, som havde sin sæsondebut med ligadamer. Kort herefter scorede Nicoline Pihl – det skulle i løbet af de næste seks minutter blive til et hattrick, og stillingen var dermed 0-4.

To kontraløb fra Flyers gav to scoringer og 1.periode endte 2 – 4 til ÅFKs fordel.

Der var mere intensitet i 2.periode både på måltavlen og i straffeboksen med en udvisning til begge hold for ukorrekt slag, samt et straffeslag til Aalborg Flyers, som de udnyttede til deres eneste scoring i 2.periode.

Stinne Jørgensen kom i 2. periode på måltavlen efter blot 40 sekunder. Endnu en scoring af Stinne syv minutter senere og igen i tiden 12:11 betød, at Stinne scorede kampens andet ’hattrick’.

Inspireret af Stinne fulgte Anne Sofie Thaarup hurtigt trop med kampens 3. hattrick lavet på knap 3 min, hvor alle scoringer blev assisteret af Stinne. Cecilie Wendel Crolly tog initiativ og kom også på måltavlen med to scoringer, et uassisteret og et assisteret af Liena Krastina. Også Nico bød ind med ét mål mere og Sofie Forsmark scorede i undertal. 2.periode endte 1 – 10 til ÅFK  damer.

I de første 10 minutter af tredje periode scorede Stinne to mål mere. Kampens sidste mål blev et selvmål til ÅFKs fordel og kampen endte således 3 – 17 til ÅFK.

Stinne var på plettet – både på scoringer og assister – og blev velfortjent kampens spiller.

Point:

Stinne: 5+3
Nico: 4+2
Thaarup: 3+3
Cecilie: 2+0
Liena: 1+1
Sofie: 1+1
OG: 1