Tre på stribe og det lysner i tabellen

Da cheftræner Anders Winstrøm endnu engang måtte melde fra til kampen, var det taktiske ansvar overladt til den spillende assistenttræner Carsten Gormsen. Dagen startede dog mindre heldigt for Gormsen, da han pga. et meget spændende radioprogram (en diskussion af statsmidlerne til Det Kongelige Teater) på P1 glemte tiden, hvilket resulterede i, at han dukkede for sent op ved ÅFS i forhold til det aftalte mødetidspunkt. Endvidere skete der en fejl i kommunikationen om mødested og tidspunkt fra Gormsen til Skjerning, som førte til, at også Skjerning kom for sent. Her påtog Skjerning sig korrekt det fulde ansvar. Forsinkelserne spillede dog ikke den store rolle, da der kan hentes en del tid på motorvejen fra Aarhus til Kolding, og de sene fremmøder giver endvidere gode penge i holdets bødekasse.

I Kolding blev taktikken lagt og opvarmningen blev kørt med den efterhånden sædvanlige koncentration, således, at spillerne for anden kamp i træk var klar fra kampens start. De seneste kampe har budt på et hav af ÅFS chancer, der desværre ikke har ført til nær så mange mål, som man kunne ønske sig. Denne forbandelse blev desværre heller ikke brudt i denne kamp.

Fra starten af første periode var det tydeligt, at begge hold skulle mærke hinanden an. Der blev spillet relativt afventende fra begge mandskaber, og de helt store chancer udeblev, men som perioden skred frem var det ÅFS, der satte sig mest på kampen og som kom frem til flest chancer. Kolding var dog også fint med i 1. periode, men en solid defensiv fra ÅFS sørgede for, at det ikke blev til alt for store chancer til Kolding, og de skud, der kom inden for målrammen tog en stærktspillende Martin Christensen sig kærligt af.

Spil og chancer taget i betragtning var det således helt retfærdigt, at Thomas Stax Jakobsen kunne bringe ÅFS foran med 1-0. En føring ÅFS kunne gå til pause med.

2. periode var præget af relativ stor ÅFS dominans, og denne dominans udmøntede sig også i tre ÅFS-scoringer. Det først blev sat ind af holdets kaptajn Kasper Helbo direkte på frislag. Kolding-mandskabet stillede ikke en mur op, da vinklen til direkte skud ikke var videre god, men Helbo så muligheden for et mål, og med et præcist håndledsskud fik han hugget bolden i kassen, og så kunne backen fejre sin 2. sæsonscoring med holdkammeraterne. Helbo har det med at lave mål mod Kolding – hans første mål i sæsonen blev nemlig scoret i den første kamp mod Kolding.

Næste mål blev scoret af holdets topscorer Hans Majestæt, Rasmus Jensen. Rasmus opsnappede bolden lidt inde på Koldings banehalvdel, og havde både tid og plads til med præcision at sende bolden ind bagved Koldings målmand. Ifølge Kolding Ugeavis var der troppet talentspejdere op fra både ind- og udland for at iagttage Rasmus Jensen, og flere medier skriver, at Rasmus Jensen allerede skulle have modtaget flere tilbud fra bl.a. Sverige og Finland. Rasmus Jensen skyder dog alle rygter om et eventuelt skifte til jorden ved at udtale ”Jeg kan slet ikke forestille mig at skulle spille i en anden klub end ÅFS. Sammenholdet og de dygtige trænere her i ÅFS er super fedt, og en stor løncheck vil ikke kunne erstatte det”.

Sidste ÅFS-scoring stod Joachim Sloth Larsen for. Han fik bolden fra en modstander (på ulovlig vis), og kunne løbe mod Kolding-målet, hvor han køligt satte sit første mål i sæsonen ind. Joachim formåede igennem hele kampen at presse Koldings forsvar rigtig godt, og der var derfor også meget fortjent, at Joachim efter kampen blev kåret til man of the match.

Til 3. periode kom Kolding ud med 200 km/t. En solid ÅFS defensiv og storspil fra Martin Christensen sørgede dog for at holde Kolding på to scoringer, og da der var spillet 3×20 minutters floorball viste måltavlen således 4-2 til ÅFS.

Mom ÅFS: Joachim Sloth Larsen.

Skriv et svar