Tredje gang må være lykkens gang.

Efter at have forladt banen efter de seneste to kampe, med en fornemmelse af, ikke at have fået det udbytte, man havde fortjent, håber man for herrernes 1. hold, at det i den kommende weekend bliver anderledes.
Modstanderen er AaB Floorball, der inden sæsonstarten var tippet til en top-3 placering.
“Vi mødte dem i en træningskamp i starten af september, hvor vi tabte 4-8 i en kamp, der var betydeligt tættere end resultatet antyder”, fortæller cheftræner Michael Andresen. “Vi er blevet betydeligt bedre siden da – vi mangler blot den sidste snert af held, men så kan vi også sagtens overraske”, mener træneren, der stadig har udeholdet som favorit.
AaB har fået tilgang af en række rutinerede spillere, heraf nogle med landsholdsklasse. I sæsonens første kamp vandt de 5-4 over Brønderslev, og sidste weekend blev Herning sendt hjem med et 3-10-nederlag.
“Men alt det er ligegyldigt. På lørdag gælder det kun os mod dem. Der er to hold på banen, og det hold, der udviser størst vindervilje tager de to point”, slår Michael Andresen fast og håber samtidig, at hans spillere viser en helt anden vilje og motivation fra start, end tilfældet var mod Brønderslev.
“Det var simpelthen for slapt og umotiveret. Hvis det er den holdning vi fortsætter med, bliver det en lang sæson. Men vi kan spille flot og effektivt, og når vi virkelig vil, kan vi også gå ind og fylde noget på banen, så modstanderne slår sig på os. Det er på den måde, vi skal vinde kampene”, slutter han.

Kampen fløjtes i gang lørdag kl. 15.00 i Århus Firmasport, Paludan Müllersvej 110. Forinden spiller elitereserverne kl. 11.00 mod Aalborg Flyers, dame-elite 13.00 mod ligeledes AaB og som afslutning på dagen tager 3. holdet imod Sønderborg i 2. division.

Skriv et svar