Trierscoring i ÅFS 3-sejr

For 3 uger var Bjerre 2 på besøg i Firmasporten, her spillede værterne langt under niveau og det endte også med et overraskende 2-8 nederlag til århusianerne til trods for en 2-0 føring efter de første 5 minutter. Inden søndagens kampen var der derfor stor enighed på holdet om at det resultat skulle revancheres.

Det hele startede planmæssigt og efter knap 7 minutter havde Thomas N bragt ÅFS 3 på vinderkurs med 2 scoringer. Til trods for et massivt pres lykkedes det ikke århusianerne at bringe sig yderligere foran i perioden.

2. periode var stadig et stort ÅFS-pres, dog blev spillet mere rodet, men vi sad stadig på kampen og Bjerre var sjældne gæster på århusianernes banehalvdel. De viste dog alligevel stor kynisme når de endelig var der, og efter lidt sløset forsvarsspil scorede Bjerre 2 mål i perioden. Det samme gjorde ÅFS heldigvis, så pausestillingen inden sidste periode var 4-2.

Efter pausen fik ÅFS’erne lidt ro på igen og bolden blev spillet godt rundt, hvilket man havde svigtet lidt i 2. periode. Bjerrefolkene fik ikke et ben til jorden og tredje periode blev spil på et mål. Det blev dog også 5 minutter inde i perioden til 5-2 og som spillet kørte var der ingen tvivl om hvor sejren skulle ende.

5 minutter senere skete det så, det som ingen havde set komme. Et lille tidligt julemirakel om man vil. Rasmus Trier, Danmarks mest rutinerede 3. herrespiller, der startede karrieren i klubben tilbage i 2000, slog endelig til. En bold bliver spillet til Trier fra bag målet og iskoldt skyder Trier bolden i nettet med baghånden. Trier kunne strække armene i vejret og lade sig hylde af en lamslået Råruphal. Første turneringsmål (ud af forhåbentlig ufattelig mange), i karrieren. Nu er der hul på bylden og det forventes nu fra træneren at målene vælter ind fremover.

Kort efter blev det 7-2 da Hans scorede et rigtig flot mål fra distancen og kampen sluttede af med at Bjerre, lidt usædvanligt, scorede selvmål i powerplay et minut før slutfløjtet. Kampen endte med en 8-2 sejr og ÅFS 3 kunne for første gang i sæsonen helt fortjent kalde sig sejrherrer.

Man bør egentlig ikke klage, når man scorer 8 mål i en kamp, men i kampen afspejlede igen hvor ineffektive vi kan være foran mål. For der var chancer til langt flere mål, men de skal nok komme.

Claus spillede en forrygende kamp son back. I det hele taget gjorde de 4 backs det rigtig godt, hvis man ser bort fra et par få episoder, hvor de blev lidt for angrebsivrige.
Man of the match blev selvfølgelig Rasmus Trier. Han havde brændt en del temmelig store chancer inden sit mål og var en af synderne til at vi ikke scorede flere mål, men målet til 6-2, det kan ingen tage fra ham. INGEN!!!!

Skriv et svar