Turen går til O'ense

O’ense er ikke det letteste sted at finde rundt – GPS’en ledte derfor adskillige af 2. damerne en tur rundt i O’ense citys vejarbejde. Alle nåede dog frem, og der var en kort opvarmning, og så var damerne klar fra start.

Undertegnede var strandet på job, hvor der dog heldigvis var friskbagte boller til kaffen – og så går sådan en dag jo bare lidt nemmere.

Holdet
1. damerne (de banditter) havde stjålet en del af 2. dame truppen til en eller anden ligegyldig kamp – vist noget med noget guld…? Og 2. dame svarede igen ved at stjæle Yessika med til målet. Yessika levede til fulde op til ansvaret og havde sørget for at lave en madpakke så stor, at den var Marianne Rytter værdig. Derudover var Yessika inspireret af en anden af Rytters hemmeligheder – hun fik lige en cola i bilen på vejen.

Lidt om kampen
Spillende træner, Lise, har følgende at sige om spillet. (Trofaste fans vil bemærke at det er det længste interview hidtil i et 2. dame referat!) ”Vi har i alle tre perioder rigtig godt spil og får spillet os til mange chancer foran mål, dog desværre uden held! Elena skal have massiv skudtræning, så er der mindst 5 mål pr. kamp næste sæson!”

Adspurgt om juleferien havde sat sit præg på de flotte 2. damer udtaler Lise: ”Juleformen kunne godt spores, derfor blev tempoet påpeget i periodepausen”. (Puha, det var måske alligevel meget godt, at jeg var på arbejde – skrap træner!)

O’ense scorer 7 sekunder før tid i 1. periode – æv! I 2. periode slår O’ense på stavene og indkasserer en udvisning, som efter lidt usikkert 2. dame powerplayspil (what? Usikkert og 2. dame???) bliver udnyttet, da Ida sætter bolden i mål: 1-1. O’ense snyder desværre 2. damerne igen 14 sekunder før tid – og O’ense pigerne er igen foran. Forsvaret er desværre ikke helt oppe i gear til start på 3. periode. Angiveligt glemmer selv træneren det gode råd ”brug kroppen, brug kroppen”, og O’ense pigerne får listet endnu et mål ind. Kampen ender 3-1 til de sorte svaner fra O’ense.

Dagens kage og forplejningen generelt
INGEN KAGE!?!?! Muligvis derfor 2. damerne tabte. Yessika var helt enormt skuffet – med rette – hun var nemlig blevet lovet, at der var kage til 2. dames kamp. Stinnes frugtposer var en ikke helt godkendt erstatning – heldigvis kunne man da få flæskestegssandwich i cafeteriaet.

Hurtigste 2. dame bad til dato
Bruserne i Marienlyst Centret havde kun én mulig temperaturindstilling: iskold! Derfor hurtigste bad nogensinde til de forfrosne 2. damer

Kampens spillere
Ida & Lise med 3 stemmer hver

En hyldest til 1. damerne
På trods af at 1. damerne hapsede en del af 2. dame holdet, er det alligevel på sin plads med et stort tillykke med pokalguldet. Vældig fortjent!

2. damerne sørgede lige for at give 1. damerne et godt råd med til guldfesten (2. dame vandt jo for et par år siden selv en pokal, da de sluttede øverst på sejrsskamlen i 1. division): lad være at tage pokalen med i byen. 1. damerne har derfor pokalen endnu i modsætning til 2. damerne, som fik smidt pokalen væk samme aften som de fik den overrakt….

/N

Skriv et svar