Turneringen starter lørdag!

I morgen starter sæsonen for de to førstehold i ÅFS.
Herrerne lægger i kampen om oprykning fra 1. division ud mod Vissenbjerg, mens damerne i Floorball-ligaen skal møde Sunds på udebane.

2. dame skulle have spillet mod Vissenbjerg, som desværre har meldt afbud. Dermed udsættes holdets sæsonstart helt til den 24. oktober, men om ikke andet så har 2. damerne førstepladsen måneden ud og kan lige nu prale med at være det resultatmæssigt bedste damehold i Danmark med 2 point og 5-0 i målscore 😉

11:00 ÅFS Centret, ÅFS – Vissenbjerg GIF Floorball
1. herre spiller mod Vissenbjerg, der også er nedrykker fra elitedivisionen.
Da Strandby-Elling for få dage siden har valgt at trække sig fra 1. division er der nu kun 5 hold i divisionen. Der spilles 4 gange mod hvert hold.
Målet for ÅFS er oprykning, og umiddelbart vurderet bliver de værste konkurrenter Herning og Esbjerg, men også Vissenbjerg satser på oprykningen. Samtidig har Odense fået tilgang af en del spillere, og vandt for en uge siden i en træningskamp 8-4 i over Vissenbjerg. Så der bliver absolut ingen lette kampe i en division, der tegner til at blive meget tæt. Specielt i en åbningskamp mod de evigt fightende fynboer fra Vissenbjerg skal ÅFS have fokus fra første fløjt, hvis kampen skal vindes.

13:30 Sunds Seahawks FC – ÅFS
Kampen spilles i Sunds Hallen. Sunds er nyoprykkede i Floorball-ligaen fra 1. division. Mens ÅFS kan se tilbage på en god sæson, hvor det blev til bronzemedaljer. Vurderet ud fra sidste sæson er ÅFS således favoritter. Jesper Bertelsen er ny træner for 1. dame, og har før skiftet til ÅFS i sidste sæson spillet i Sunds, og vil uden tvivl meget gerne debutere med en sejr mod sin tidligere
klub.
Ligesom sidste år går de 4 bedste videre til slutspillet og der er 6 hold i vestrækken. Så en gentagelse af slutspilsdeltagelsen er et realistisk mål for ÅFS.

Skriv et svar