U-15 på svær opgave i Esbjerg

Tidligt lørdag morgen tog U-15 holdet med bussen til Esbjerg sammen med ÅFS 2 og ÅFS 4. Det var et afbuds- og skadesramt hold som stillede til start i fiskerbyen. Ikke desto mindre kæmpede de 7 drenge det bedste de havde lært.

Desværre var der en uhyggelig grad af mangel på skarphed. Dette skyldes mest af alt, at træningen ikke er kommet i gang endnu. Med et par træninger i benene var resultatet blevet ganske anderledes. ÅFS tilspillede sig et hav af chancer, men tillod sig til gengæld også en række fejl i forsvaret. Den manglende skarphed i angrebet og gavmildheden i forsvaret gav et facit på 7-1 til fiskerne. Det bliver helt sikkert ændret, når ÅFS kommer på hjemmebane og får gang i træningen.

Trænere Anders Lovin og William Ehmsen ser da også med optimisme frem mod den videre turnering. Målet for sæsonen er at få skabt et solidt fundament for holdet og dermed få lagt endnu en sten i den bygning, som skal være en velfungerende ungdomsafdeling i ÅFS.

Det enlige mål i Esbjerg blev scoret af Mikkel Jensen, der frækt lagde bolden ind bag målmanden efter en pasning fra Jannick Dannemand som fuldstændig splittede Esbjerg forsvaret.

Skriv et svar