U11 – Kidzliga Karup

Med fuldt hold tog ÅFK U11 mod Karup for at spille sæsonens sidste Kidzliga stævne.

Vækkeuret var sat til klokken 7 og ca. 8.30 mødtes vi ved Skjoldhøjskolen. Det var nogle lidt trætte spillere, der mødte op:” Hvorfor er der ikke Kidzliga her i Aarhus? Så kan vi sove længere.” Den er nu viderebragt til formanden, så kan han tygge lidt på den til næste sæson 🙂

Vi startede med at spille mod Ry 1. Kampen bølgede frem og tilbage, men Ry fik trukket det længste strå og vandt en kneben 1-0 sejr. Generelt var dagen præget af mange tætte kampe, som kunne gå begge veje, så niveaumæssigt var stævnet godt afstemt. Det gik noget bedre mod Ry 2, hvor det blev til uafgjort 1-1, selvom vi havde et skud på stolpen og flere gode muligheder. De gode muligheder udartede sig til en sejr over Viborg 4 på 3-1 med et par flotte mål, bl.a. en dribling over i baghånden, hvorefter den blev lagt i nettet.

Herefter havde vi en lille pause (2 kampe skulle spilles, før det var vores tur), hvor det blev til noget bordfodbold. Vi har kun billeder fra pigernes kamp mod hinanden, da det ville være synd at vise den anden kamp, hvor trænerens hold løb afsted med det hele 🙂

Efter kaffe, chokoladekiks og slikkepinde var turen kommet til at møde Silkeborg.
Spillerne var instrueret om, at det var vigtigt at slå Silkeborg, da 2.herre har haft et par tætte opgør mod dem, så vi skulle have håneretten. Silkeborg får dog udlignet, med kort tid tilbage, til resultatet 1-1.  Mod Viborg 1 kom vi lidt dårligere fra start. De fik et tidligt mål til 1-0, og der var et par gange, hvor træneren nær havde fået hjertestop, fordi bolden lå og sejlede rundt inde omkring stregen. Thomas smækkede en bold afsted langt ude fra som går ind. Herefter bliver kampen mere vores og vi presser godt på, hvilket udmønter sig i endnu et mål. Vi ender med at vinde kampen 2-1. Mod Viborg 2 var scenariet omvendt, hvor vi kom foran 1-0, men tabte 2-1. Alt i alt en god dag, hvor vi tog hjem med 2 sejre, 2 nederlag og 2 uafgjorte.

Efter alle kampene var færdigspillet spillede vi “Hold Andreas” mod “Hold Jacob” (ÅFK vs ÅFK). Modsat alle andre kampe i løbet af dagen, var det ikke nogen tæt kamp. Hold Jacob tog en sikker sejr, der aldrig var i fare!

Tak til Karup, forældrene og spillerne for en hyggelig dag i Karup.
Der er vedhæftet lidt billeder fra dagen, hvis nogen ønsker nogen af dem fjernet, kan I kontakte mig på
jacobjc8@hotmail.com eller 30531396

/Trænerteamet bag U11: Andreas og Jacob

Skriv et svar