U11 på julerov i Randers

En kold december morgen i Tilst kørte 2 fyldte biler til Randers for at spille Kidzliga stævne. Der var bare lige det men, at der ikke var nogen shorts i spillertasken. Spillertasken der i øvrigt kun indeholdt voksentøj. Shame on U13, der brugte det i går? Heldigvis var en del spillere ca. samme højde som mig (Jacob - træner), så vi kørte lige hurtigt forbi Børglumkollegiet (hvor jeg bor) og hentede nogle shorts hos mig der passede – næsten. Jeg vidste ikke helt, om jeg skulle grine eller græde. Men tøj havde vi i det mindste.

Vi nåede kun lige inden for Randers bygrænse, før sneen lå over det hele. Efter vi nåede destinationen i Randers, tog det heller ikke mange sekunder, før Jonas lige havde smagt sneen. Det var jo den første sne i år! Efter trusler fra den ene træner om, at folk generelt tissede omkring Statsskolen (hvor hallen ligger) sluttede den leg ret hurtigt.

Vi var der i passende tid og spillerne fik skiftet til kjoler, eller spillersæt om man vil. Der var rift om nummer 11, men der blev nedlagt veto og nummeret blev givet til Liva. Jonas var dog mere vild efter at få fat i nr. 24 – ”det er jo juleaftensnummeret”.

Første kamp var imod Brande. Det var en tæt kamp, hvor vi også havde en del chancer, selvom Brande sad på det meste af spillet. De havde specielt en spiller, som havde et godt skud, hvilket også straffede os i slutningen af kampen til resultatet 1-0 til dem.

Næste kamp var mod Ry. Det var tydeligvis nogle spillere, som havde prøvet det før. Det kørte os over, og vi tabte 4-0 mod dem. Ikke ligefrem den sjoveste start. Den næste kamp var vi dog lidt mere optimistiske frem mod. Det var Viborg, som vi flere gange har haft tætte kampe mod. Vi sad tungt på spillet, men bolden ville ikke rigtig ind. Yasin havde flere store chancer – vi blev enige om, at Yasin skyldte is til hele holdet, for det var store chancer, han missede! Heldigvis havde vores debutant lidt mere held – Lasse scorede sit første mål i ÅFK trøjen efter et tungt pres. Viborg havde herefter et skud på stolpen. Thomas kom ind og satte trumf på 2-0 til ÅFK. Første sejr! Yay!

Den næste kamp var imod Mørke, som spillede rigtig fint. De kom også foran 1-0, men med 10 sekunder tilbage af kampen sendte Thomas en kanon afsted og så stod den 1-1. Det var ikke glade Mørke spillere efter kampen, der kun fik en uafgjort efter at have været foran næsten hele kampen. Det føltes næsten som en sejr for os til gengæld.

Imellem kampene gik nogle af spillerne på opdagelse og kom hjem med ideer til en ”forhindringsbane”, når Kidzliga skal være i Aarhus... De andre stod og skød på en Ballbuster og her kan man virkelig snakke om et had der voksede. Det er jo svært at score på sådan en, selv hvis man står 10 cm fra den! Til sidst tog nogle af spillerne bolden i hånden og kastede den ind, så kunne de i det mindste sige, de havde scoret.

De 2 næste kampe forløb ikke super godt. 2 nederlag. I den sidste kamp havde vi dog også et par chancer, så kampen kunne sagtens være gået den anden vej, selvom resultatet ikke så sådan ud. Liva havde en stor chance, men igen var vi ikke så skarpe. Det kan være vi skal arbejde lidt på at få afsluttet, det har jo virket for U13 efter ”Chef Perto” midlertidigt har overtaget roret.

Vi sluttede dagen af med holdbillede og julegodtepose. Flere af spillerne var lidt skuffet over, der ikke var medaljer, for som Lasse sagde:” Jeg kan ikke rigtig hænge en plasticpose med slik i op på væggen”. Godt kæmpet af U11. Til næste gang skal vi nok have 2 hold, men sådan er det.

/Trænerteamet bag U13 – Lukas, Andreas og Jacob