U13 i tæt kamp med AaB

U13 ÅFS – AaB
6-8 (0-3, 4-1, 2-4)

U13 holdet havde lørdag besøg af AaB. De to hold havde mødtes to gange tidligere i sæsonen. To opgør som ålborgenserne havde vundet sikkert. Men alle floorballkampe starter 0-0, og med en ren tavle er der altid grund til kampgejst. Den gejst kan dog blive svær at holde, når tavlen viser 0-2 efter blot 2 minutter.
Efter den bratte opvågning fik ÅFS’erne dog mere styr på defensiven og kampen, og kun marginaler gjorde at man ikke fik scoret inden pausen. AaB’erne fik uheldigvis omsat en kontra kort før tid, så pausestillingen blev 3-0.

Spillerne gik til pausen med en blandet fornemmelse. De følte sig sjældent godt med i kampen, men samtidig viste stillingen, at de var på vej mod et stort nederlag. Så tiden blev brugt på at skrue lidt i offensiven, hvilket skulle vise sig at give pote.

Allerede efter 3 minutter kunne holdets anfører Emil Grønkjær således vise vejen efter en fornem assist af Sabina Helander. En dum forsvarsfejl betød desværre at AaB’erne kunne genopbygge 3 måls forspringet kort efter. Men de unge ÅFS’erne viste at modgang gør stærk, de satte sig tungt på resten af perioden og fik indhentet forspringet. Ord kan ikke beskrive mængden og kvaliteten af snævre driblinger, elegant boldbehandling og intelligente dybdestikninger, som blev praktiseret i ÅFS Centret i periodens sidste 10 minutter. Det skulle opleves med egne øjne! At de tre mål blev lavet af 3 forskellige spillere, viser også, hvor langt holdet er nået.
Stemningen var naturligvis høj i pausen. Champagnebold og mål havde givet et fornyet håb på sejr.

Desværre viste forskellen på de to hold sig efter pausen. Han hedder Partik Huus, og spiller i AaB trøje nummer 4. Han demonstrede hvorfor han regnes som et af Danmarks største talenter, og med tre gode mål fik han re-etableret nordjydernes føring.
ÅFS’ernes Morten Frederiksen fik med to reduceringerne holdt lidt liv i kampen, men det viste sig desværre ikke at være nok i sidste ende. Da Aab’erne sidst i perioden fik sat endnu en pind, og dermed fastholdte et solidt forspring.

Ethvert godt angreb, starter med en god aktion i forsvaret. I denne disciplin excellerede kampens ÅFS’er Magnus Jørgensen. Med et utal af bolderobringer, var det den stærke spiller som vandt kampen om midten for ÅFS, og gjorde det muligt at holde trykket på AaB’ernes mål.

Points:
Morten Frederiksen: 3+0
Sebastian Bjerring: 1+2
Emil Grønkjær: 1+1
Peter Branholt: 1+0
Sabina Helander: 0+1

Points overall:
Morten Frederiksen 8+2
Emil Grønkjær: 4+5
Sebastian Bjerring: 4+5
Peter Brandholt: 5+0
Magnus Jørgensen: 3+0
Sebastian Kracht: 2+1
Morten Madsen: 2+0
Sabina Helander: 0+2
August Brun: 1+0
Maria Helander: 0+1

Skriv et svar