U13 stævne søndag den 10. oktober

ÅFS har i år valgt at tilmelde de 3 ungdomshold til en stævneform, hvilket betyder, at man kan tilmelde sig alle de stævner i rækken man vil, så længe man selv afholder et også. Dette er på baggrund af, at floorball-udvalget mener, at spillerne vil få flere kampe og mere lige kampe ud af denne stævneform.

Vi var de første i U13 rækken i år til at afholde stævne. Dette blev afholdt i søndags, hvor vi havde inviteret vores venskabsklub Mørke IF og derudover også fik besøg af Sønderborg floorball. Sønderborg deltag med to hold, da rigtigt mange af deres spillere havde ønsket at komme med til Århus.

Vores første kamp blev spillet mod Mørke, som kun har spillet floorball i 7 uger. Klubben er helt ny og opstartet i samarbejde med Jakob Skjerning. Det var ikke til at se, at Mørke kun havde spillet sammen i 7 uger og de kom også hurtigt foran. Spillerne var noget større end ÅFS spillerne og de var ikke helt bekendt med reglerne, men alt i alt, så flød kampen med hjælp af dommer Michaela Jensen rigtigt fint. Vi måtte gå fra banen med et nederlag på 2-10. Ros til U13 spillerne, som kæmpede til det sidste.

Anden kamp var mod Sønderborg 1. Her var vi overlegne og havde rigtig mange skud på mål, heldigvis for Sønderborg, havde de en meget dygtig målmand, som havde den ene flotte redning efter den anden. I vores ende sad vores egen Borlette i mål for første gang, da vi ikke har nogen fast målmand og spillerne derfor må skiftes. Hun gjorde det rigtigt godt og trænerne var mere end tilfredse med hendes indsats. Kampen endte 3-4 til Sønderborg, et resultat der ikke viser kampens sande vinder.

Den sidste kamp skulle spilles mod det andet Sønderborg hold. Nu havde vi fået lagt nederlagene bag os og ville bare ikke gå hjem med 3 nederlag i bagagen. Spillerne begyndte lige pludselig at spille floorball i stedet for kun at løbe soloture. De spillede sammen på flotteste vis og især Anton, venligst udlånt fra U11, viste stor sikkerhed foran målet. ÅFS spillerne spillede sammen, angreb i samlet flok og forsvarede i samlet flok. Kampen endte 9-4 og U13 kunne gå hjem med en god følelse i maven.

Dagens andre kampen endte således:
Sønderborg 1 vs. Sønderborg 2 4-4, Mørke vs. Sønderborg 2 2-4 og den sidste Mørke vs. Sønderborg 1 endte også med en Mørke sejr på 0-7.

Alt i alt en rigtig hyggelig dag med masser af floorball

Vi glæder os til at komme på besøg hos de andre klubber

Skriv et svar