U13 tæt på sensationen

U13 Sunds – ÅFS
3-1 (0-0, 0-0, 3-1)

U13 havde lørdag en af de trælse udebane ture, da man skulle til hademodstanderen fra Sunds. Sidste sæsons snittere sad desværre godt fast i baghovedet, og det kunne tydeligt mærkes til træningerne op til kampen.

Overraskelsen var derfor stor, da kampen begyndte, og ÅFS'erne gennem stor fightervilje formåede at sætte sig på kampen. Drenge spillede sig glimrende frem til flere store chancer, men køligheden manglede desværre i afgørende sekunder.

Som kampen skred frem og benene blev trætte, blev det tydeligt at Sunds havde en kæde mere på bænken. Midjyderne kom godt med, og det var således ikke ufortjent da de i starten af 3. periode kommer på 1-0.
ÅFS'erne mobilisere dog de sidste kræfter og får genetableret trykket på modstandernes mål. Desværre er det høje tryk, en lækkerbiksen for de unge Sunds drenge, der allerede nu viser de traditionelle Sunds kendetegn hurtighed og god teknik. Med kun 4 minutter igen, udbygger de således føringen til 2-0. Da de med halvandet minut igen kommer på 3-0, ligner det en lukket kamp.
Der når dog at komme lidt spænding om resultatet, da ÅFS'ernes Morten Madsen med en fantastisk helflugter får reduceret til 3-1, med 30 sekunder igen. Desværre får drengene ikke scoret flere, men 3-1 er så absolut et godkendt resultat at tage med hjem fra heden.

Kampens ÅFS'er blev Magnus Høholt, som forsatte den gode udvikling fra kampen imod AaB. Det har tydeligvis været sundt for den unge spiller, at komme under Jeppe og Annelis kyndige coaching.

Kampen bød på trænerdebut til Walid Abul Foul, som fra start har vist at han kan motivere spillere, til at yde deres absolutte maksimale.

Points:
Morten Madsen: 1+0
Emil Grønkjær: 0+1

Overall points:
Morten Frederiksen: 3+2
Sebastian Kracht: 2+1
Emil Grønkjær: 1+2
Peter Brandholt: 1+0
Sebastian Bjerring: 1+0
Morten Madsen: 1+0
Sabina Helander: 0+1

Skriv et svar