U15 suveræne på hjemmebane

U15 holdet er i denne sæson tilmeldt en såkaldt GP række, hvor holdene istedet for den traditionelle turneringsform, skiftes til at afvikle et GP stævne. I efteråret var holdet således I Horsens, hvor de tabte i semifinalen, efteren fin præstation i gruppe spillet.

Forventningerne var derfor store, da de lørdag den 29. bød Skanderborg, Horsens, Herning og Karup velkommen til endnu et U15 GP stævne.

Om det var præstationsangst eller ungdommelig dovenskab skal være usagt, men de unge ÅFS’ere startede stævnet usædvanligt dårligt. I de to første kampe skulle de møde stævnets endelige nr. Sidst og 2. sidst, men begge kampe kom ÅFS bagud, og først med kniven for struben for de vendt kampene, gennem enkeltmandspræstationer.

Det var naturligvis dybt uacceptabelt at man stod til at misse en gylden mulighed for hæder og ære på hjemmebane, fordi flere spillere løb rundt i osteklokker med tankerne på pommes fritter og computerspil.

 

Så fokus op til den 3. kamp imod et teknisk dygtig hold fra Herning, var noget så simpelt som at stemple ind og være til stede. Det skulle vise sig at være de gyldne ord, som sagt tilstrækkeligt højt trængte ind, og ansporede U15 spillerne til flot 4-0 sejr, hvor der blev arbejdet hårdt både defensivt og offensivt.

 

Som var det planlagt af højere magter, skulle U15 holdet i den 4. og sidste kamp møde stævnets andet ubesejrede hold, lokalrivalerne fra Skanderborg. Efter få minutters spil kom U15 holdet foran, ved endnu en scoring af af dagens ÅFS topscorer, Bomben fra Hasle – Sebastian Kracht! Derefter fulgte en intens kamp, med gode chancer i begge ender. Men med de tradionelle ÅFS dyder, disciplineret forsvar og en fantastisk målmand, kørte U15 holdet en 1-0 sejr hjem. Efter kampen skal især fremhæves målmand Magnus Kaspersen, som viste både stor rutine og koncentration, samt et naturtalent for refleksredninger.

 

Som træner blev stævnet en blandet oplevelse. U15 spillerne viste at de er meget dygtige og talentfulde. Men samtidig også at deres bundniveau er skræmmende lavt, og at bundniveauet desværre stadig er deres standard setting, som de skal paces væk fra inden enhver kamp. En god floorball spiller, er mere end et godt trækskud.

 

Dagens ÅFS topscorer blev Sebastian ”Bomben fra Hasle” Kracht med imponerende 4 mål.

Dagens ÅFS spiller var Nicklas Perto, som igennem alle 4 kampe arbejdede stenhårdt og ydede et enormt bidrag offensivt og defensivt.

Skriv et svar