Udbytterig træningskamp

Tirsdag d. 26. august spillede et kombineret 2./3.-hold en træningskamp mod Skanderborgs U17-hold. Kampen blev særdeles udbytterig og viste, at 2/3-holdene har meget godt materiale, men at der helt klart er nogle ting, som kan blive meget bedre inden sæson-start. Derudover blev det til en lang række debuter til både helt nye spillere og nytilkomne fra andre klubber.

At det er starten på sæsonen kunne først og fremmest mærkes på, at spillerne havde svært ved at finde hinanden, og at afleveringerne langt fra lå så præcist, som man kunne ønske. Det blev dog til en række chancer foran mål (særligt efter skud udefra), hvor skarpheden og målinstinktet heller ikke helt syntes at være der endnu.

Forsvaret spillede generelt en god kamp, særligt når man tager forholdene i betragtning. I den ene kæde spillede både Jens Bregendorf og Jannik B. Pedersen deres første rigtige kamp. I den anden spillede Jens Christian Donslund (fra GF81) og Palle (fra Sønderborg Vikings) også en glimrende kamp, selvom det blot var deres hhv. første og anden træning i klubben.

Gæsterne var først og fremmest farlige på kontraer, hvor angrebet ikke var hurtige nok til at komme med hjem. Det var da også på et kontra-mål, at banens mindste spiller (for en gangs skyld ikke Laust) iskoldt kunne sætte bolden ind bag en chanceløs keeper Normann, som iøvrigt stod en glimrende kamp. Referenten kan vist roligt tage målet på sin kappe…

I anden periode kom der så småt mere gang i vores spil, og kort inde i perioden kunne Kennet sætte bolden ind efter at Karsten bag mål have sendt bolden ind til ham. Kort efter kom Skanderborg dog igen foran, og endnu en gang på en kontra. Hen mod slutningen af perioden blev det noget mere kaotisk, og det var først og fremmest Bo i målet, som sikrede at der stadig stod 2-1 inden sidste periode.

Tredje periode blev indledt med en udligning til Århus efter et halvt minut på et langskud af Palle. Det kan man da kalde et debutantmål. Men endnu engang fik gæsterne igen scoret kort efter, da deres 7'er (mini?) fik lov til at banke et skud af. Generelt blev der dog mere plads til Århus i denne periode, og vi fik udlignet på et mål af Jesper (W?) på en ripost efter et skud fra Palle. Nåja, så scorede Skanderborg et mål mere til stillingen 4-3 til Skanderborg. Hen mod slutningen brændte det gevaldigt på foran gæsternes mål, men ind ville bolden ikke.

Heldigvis gælder en træningskamp mere om at få kamptræning og afsløre svagheder, og i det lys var kampen en stor succes. Vi har klart meget, vi skal nå endnu inden sæsonen starter, men truppen er særdeles lovende. Når der kommer lidt mere præcision i afleveringerne og vi bliver bedre til at spille den rundt har vi to gode hold i 2. division.

Endnu engang tak til Skanderborgs knægte for kampen. De lader til at være noget mere oppe i gear p.t. end vi er, og drev i perioder gæk med os med nogle lækre 1-2 afleveringer. Så må vi se, om der bliver plads til en revanche på et senere tidspunkt :o)

Skriv et svar