Udebanekamp på den gamle hjemmebane – aka Arnes Corner vs. 2. dame

For det andet var vi spændte på, om der ville komme nogle fans. For det tredje (og vigtigst af alt) var vi spændt på, om 2. dames bandereklame fortsat var at finde på Firmasportens floorballbander.

Hvad skete der så på banen?
For at starte med det vigtigste: Bandereklamen var der – og vi fik endda lov til at være i den rigtige ende, så vi rigtigt kunne beundre den under opvarmningen. Under selve kampen var vi nemlig mest på ACs banehalvdel – vi er så gode!

Maria var klar fra start – faktisk så klar og skarp, at hun uden problemer kunne lugte, at Marie havde en frikadellemad i tasken. Maria var også klar på at spille floorball – hun gav den alt hvad den kunne trække og lavede faktisk hattrick. Altså et hattrick med den lille hage, at 3. mål blev underkendt – det var noget med en eller anden regel om, at nogen hoppede og bolden åbenbart strejfede vedkommende på vej ind i målet. Skod-regel.

Ida scorede også et mål – hvilket jeg lige vælger at dvæle lidt ved, da undertegnede for en gangs skyld var involveret i et mål. Det hele startede faktisk i torsdags, da de smukke 2. damer trænede frislag (ikke fordi vi er dårlige til det – eller jo….!) Undertegnede havde et lyst øjeblik og kunne både fange detaljerne omkring frislagssituationer OG huske det, så da vi i kampen fik frislag, lagde jeg bolden (Ihhh hvor var jeg god til at lægge bolden) og prikkede den til Ida, som bare stod helt perfekt! BUM – mål! (Smukt!)

Rytter syntes, vi spillede godt – Pia syntes, vi var langsomme… Hvem skal vi dog tro mest på?

Kampen endte 3-2 – sejr til de smukke 2. damer.

Tilskuerne
Tilskuerne fandt ikke rigtigt vej til Firma Sporten (måske de ligesom Diana var mødt op i TST? Diana har heldigvis el-cykel, så hun nåede uden problemer frem til kampstart alligevel). Én tilskuer havde dog trodset det kolde og blæsende novembervejr – Sira! Og hvilken tilskuer! Ikke alene heppede hun, så hun helt overdøvede de orange – hun havde også kage med fra 1. dame! 2. dame takker og bøjer – dejligt!

Vores største, mindste fan, Caroline, havde i dagens anledning valgt sin far frem for 2. dame – heldigvis fik vi musik til opvarmningen alligevel. AC havde fundet et godt mix af 90er hits, som de spillede så højt som overhovedet muligt under opvarmningen – coach Pia måtte altså klare sig med tegnsprog.

Coach Pia
Synes det hører sig hjemme med en lille hyldest til Pia, som har været en super træner denne sæson! Imponerende at hun, trods termin dagen efter AC kampen, alligevel dukkede op fuld af overskud og med verdens flotteste gravide mave! Vi sætter stor pris på, at hun ikke fødte under kampen – fødselshjælp; det er alligevel mere end 2. damer mestrer


Megahøjgravid coach Pia med tropperne

Dagens kage
Som sagt var der kage fra 1. dame – en lækker kanelstang, som blev nydt til sidste krumme i omklædningen, mens vi snakkede om, hvor søde 1. damer er. 2. dame forventer selvfølgelig, at Anders Kristensen dukker op til kampen i Frederikshavn lørdag d. 6. med kage 🙂

Kampens spiller
Maria <3 Dagens citat
Noget Pia sagde under opvarmningen, men som ingen kunne høre pga. musikken.

/N

 

PS. Med sejren ender 2. damerne på 4. pladsen i vest, damerækken. Det giver under normale omstændigheder en plads i slutspillet, men det må vi så ikke spille fordi der er en dum regel om at der ikke må være 2 hold fra samme klub, tsk tsk. Fordi (og kun derfor) 1. damerne kom med kage, så får de lov til at spille slutspil.

Skriv et svar