Ulfborg Stavspassere er Egnsmestre anno 2001.

Forud for årets ÅFS-julefrokost i lørdags blev der afholdt egnsmesterskaber. Kampene var uden målmænd på små baner, og holdene var mixhold inddelt efter medlemmernes fødeegn.
I en dramatisk turnering med mange gode kampe blev det Ulfborg Stavspassere, der løb af med sejren. Det er uvist, om det var holdets gode forbindelser til det høje, eller blot flot teknik, mange gode skud og en evne til hele tiden at løbe hurtigst, der gjorde udslaget.

På forhånd var Vojens selvudråbte favoritter og Ulfborg ligeså, idet begge hold mestendels bestod af 1. holdsspillere. Så de to hold fik et handikap på 0-2 i alle kampe. Det gav basis for en lige turnering, hvor 2 af Århusholdene satte sig på førstepladsen i de to puljer. Det ene hold Århus II (a.k.a. Skanderborg) gik helt til finalen. Men undervejs havde holdets topscorer været en lidt for flittig gæst ved fadølsmaskinen. Det udnyttede Ulfborg koldt og vandt 3-2 i en noget ensidig finale. Århus II måtte derfor se “Drillo”-taktikken fejle, og forhåndsføringen på 2-0 smuldre.
De forsvarende mestre Vojens røg ud i semifinalen, og erkendte, at et tonstungt forsvar og forrygende hårde skud ikke rækker til andet end blå mærker og en semifinale.

Dagens deltalje må tilfalde 1. holdets målmand Kenneth Thomsen, der som markspiller langt om længe fik muligheden for at score, og gjorde det med manér. Han bragte sit hold “Det Gode Mix” bagud 0-1 på en flot teknisk detalje, hvor bolden blev skruet bagud i eget mål.

Dagens udklædning var også hos “Det Gode Mix”, hvor Anneli Helander klædt og malet i gult og blå med pandebånd og svenskerhår lignede en ægte svensker.
Michael Jørgensen var dog godt med i sin kombinerede dametøjs/elitesvømmer udklædning.
Kort sagt, en festlig turnering, som alle hold havde stor ære af.

Skriv et svar