Ung svensk righter klar for ÅFK

 

Århus Floorball Klub TST kan byde Victor Lykkegaard velkommen til klubben, hvor han bliver en kærkommen forstærkning i herretruppen. Victor er en ung talentfuld spiller, der hidtil har spiller op til division 2 niveau i Sverige, og truppen bliver derfor tilføjet en alsidig righter, der kan dække såvel back som forwardposition. Victor er 20 år og kommer fra Tomelilla og har spillet floorball siden han var seks år. Senest for FBC Ystad – men han har også optrådt for Österlens IBK, FC Simrishamn og Skurups IBK.

Kontakten til Victor opstod gennem vores nye træner Magnus Forsberg, og vi havde besøg af Victor i maj, hvor vi fik et godt indtryk af ham både som spiller og person. Nu er processen omkring at få alt praktik – heriblandt specielt job og bolig – afklaret, således at Victor er klar til at starte træningen fra 4. august, udtaler ligaudvalgsmedlem Jens Ørhøj.

– Vi er overordnet ved at have vores trup på plad – vi har kontakt til et par spillere, der afventer om de bliver optaget på studier i Aarhus – og vi ser frem til, at træningen går i gang for alvor fra starten af august. Med en ny træner og en lang række nye spillere, er det en særdeles spændende og udfordrende proces, vi står overfor, afslutter Ørhøj.

Victor Lykkegaard ser frem til de nye udfordringer i ÅFK:

– Jeg har rigtigt store forventninger. Det bliver sjovt at skulle lære nye mennesker at kende, og jeg håber, at jeg kommer til at trives godt i Aarhus, samt at jeg kommer til at falde godt ind i truppen og med de nye holdkammerater.  Sportsligt håber jeg, at vi kommer så langt som muligt og at få chancen for at spille med om medaljer, udtaler Lykkegaard.

Vi byder Victor velkommen til ÅFK.

Skriv et svar