Ungdomsafdelingen starter op

De tre hold er U11, U13 og U15. Hvert hold har tilknyttet to trænere, som dog også vil arbejde meget sammen så alle hold kan få glæde af hinanden. Derudover arbejder trænerteamet på forskellige tiltag der skal få træningen og sammenholdet mellem holdene og samhørigheden til klubben styrket. Disse vil blive præstenteret løbende når de bliver realiseret 🙂

Hermed følger en lille præsentation af hold og trænere:

U11

Profil: U11 er holdet for de yngste spillere, dem op til 11 år. Spillerne vil gennem leg og småspil blive præsenteret for floorball og udvikle glæde og lyst til spillet.

Trænere: Holdet bliver trænet af Anne V. Poulsen og Yessika Buchhave som begge spiller på 1. dame holdet. Anne har spillet i mange år og Yessika er forholdsvis ny, har spillet et års tid. Sammen håber de at kunne lave en sjov og legende træning.

Kampe: U11 deltager i 3-mandsfloorball-stævner i vest, hvilket betyder at de i løbet af året vil tage ud til stævner, og også holde et selv.

U11's hjemme-stævner bliver Søndag den 14. november fra 10.00 til 14.00.

U13

Profil: U13 er for spillere mellem 11 og 13 år, og spillet her vil stadig være leg og småspil, men så småt vil også taktik og teknik blive introduceret. På U13 udvikles spillernes glæde og lyst ydligere, mens de også begynder at kunne se udvikling teknisk og taktisk.

Trænere: Holdet bliver trænet af Tina Quist og Michaela Jensen, som også begge spiller på 1.dame holdet. Michaela er pt. gravid og skærer derfor gradvist ned for det aktive spil. Tina har spillet i rigtig mange år, og trænede U11 sidste år, så de gamle spillere kender hende.

Kampe: U13 deltager i floorball-stævner i vest, hvilket betyder at de i løbet af året vil tage ud til stævner, og også holde et selv.

U13's hjemme-stævne bliver Søndag den 10. oktober fra 10.00 til 14.00

U15

Profil: U15 er for spillere mellem 13 og 15 år og på holdet vil der være fokus på at udvikle spillernes taktiske forståelse af spillet og tekniske kunnen på banen. Dette gøres gennem øvelser og småspil, som også skal være med til at gøre træningen sjov.

Trænere: U15 trænes af Walid K. A. Foul og Anders Lovén. Walid var med til at træne holdet sidste år, mens Anders tager trænergerningen op efter en kort pause. Dermed er holdet sikret to erfarne trænere.

Kampe: U15 deltager i floorball-stævner i vest, hvilket betyder at de i løbet af året vil tage ud til stævner, og også holde et selv.

U15's hjemme-stævne bliver Lørdag den 29. januar fra 09.00 til 13.00.

Nye spillere:

Alle U hold har åbent for spillertilgang, og der kræves ikke andet end indendørs sko og tøj for at komme og spille floorball 🙂 Stave skal klubben nok sørge for kan lånes i starten.

Kontakt Tina Quist hvis du vil starte på et af holdene.

Alle trænere håber på en god og spændende sæson i Ungdomsafdelingen.

Skriv et svar