Ungdomsafslutning 2012

Lørdag den 23. juni var hallen fyldt med klubbens dygtige ungdomsspillere, alle klar til en sjov dag med masser af floorball og hygge med holdkammeraterne.

Spillerne blev delt op i 4 hold, som skulle spille 3-mands turnering alle mod alle. Efter grundspillet gik hold 1 og hold 2 videre til finalen, mens hold 3 og hold 4 skulle mødes i kamp om 3. pladsen. Trods et resultat på 13-5 til hold 3, var det en tæt og flot spillet kamp om 3. pladsen. Finalen blev afgjort i sidste sekund, hvor hold 1 løb med sejren på 3-2. Hold 1 bestod af Anton, Christian Perto, Borlette og Lasse. Tillykke med sejren.

Den endelige stilling blev:

1. plads til Hold 1
2. plads til Hold 2
3. plads til Hold 3
4. plads til Hold 4

Under turneringen blev der holdt et kort forældremøde, hvor bestyrelsen informerede ungdomsforældrene om næste sæson og takkede for samarbejdet i denne sæson. Der vil blive sendt et referat ud til forældrene inden sæsonopstart.

Efter ungdomskampene var forældrene blevet udfordret til kamp. Der blev lavet 2 hold med forældre og 2 hold med ungdomsspillere. Der blev kæmpet for æren og håneretten helt til det sidste. Finalen stod mellem ungdomshold 2 og voksenhold 1. Kampen endte i straffe, hvor Nicklas Perto, holdets assisterende træner, brændte det afgørende straffe for forældreholdet og ungdommen løb derfor med sejren og håneretten

Dagen blev sluttet af i ÅFS Cafeen, hvor årets kåringer fandt sted. Følgende løb med årets kåringer:

U11
Årets kammerat – Anton
Årets udvikling – Kristian
Årets spiller – Yngwie

U13
Årets kammerat – Jeppe
Årets udvikling – Magnus G
Årets spiller – Magnus H

Trænerne for U11 og U13 ønsker alle spillere og forældre en rigtig god sommer og siger tak for en super sæson med masser af sjov, spændende kampe og flot floorball.

Skriv et svar