Uskarp aften i Herning

For anden gang på blot 5 dage tørnede ÅFKs dame 1 sammen med Herning Pirates. Denne gang foregik det i Herning onsdag aften.

Kravet til kampen var klart: Sejr. Men ÅFK-pigerne startede ukoncentreret i 1. periode og spillet bar lidt for meget præg af tekniske fejl og dårlige pasninger. Momentvis blev der dog vist flot og flydende angrebsspil, og ÅFK fik da også en 3-målsføring på mål af Julie Perto, Anne Sofie Thaarup og Amanda Vincentz (debutmål). Herning blev nogle få gange farlige på kontraer og fik da også fremtvunget ÅFK-selvmål, så stillingen efter 1. periode var 1-3.

I anden periode stod der ÅFK på stort set alt spillet. Pigerne vadede i chancer, men bolden ville bare ikke ind! Først i periodens dødende minutter får ÅFK scoret to gange ved hhv. Helena Kvist (som dermed fik det ”første mål” som hun blev snydt for i debutkampen) og Stinne Jørgensen, og en pausestilling på 1-5 var dermed sikret.

3.periode bærer igen præg af mange chancer men også stor uskarphed. Såvel Nicoline Pihl som Mette Faurholt får dog nettet en enkelt gang hver, og dermed bliver kampens resultat 1-7.

Kampens spiller blev Fie Carlsson, der leverede en god, solid indsats og fightede stærkt i såvel hjørner som foran kassen.

ÅFK-pigerne kan se tilbage på en kamp, hvor det fulde fokus og skarpheden manglede. Glædeligt var det dog, at de to nye talenter Helena Kvist og Amanda Borg (debut) begge krydrede en masse spilletid med scoringer, og at kampen bød på comeback til ÅFKs angrebs-es: Jasmin Damm!

Point:
Nicoline Pihl (1+2)
Julie Perto (1+0)
Anne Sofie Thaarup (1+0)
Amanda Vincentz (1+0)
Helena Kvist (1+0)
Mette Faurholt (1+0)
Stinne Jørgensen (1+0)
Maria Helander (0+2)
Jasmin Damm (0+1)