Uskarp start på 2009

2.damerne havde glædet sig til årets første kamp. Men det var svært at glæde sig over spillet, der blev leveret på banen, da holdet som svesken i gåsemåsen sluttede en hjemmebanekampdag i ÅFS centeret.
Dagens modstander var Viborg Saints, som ÅFS overlegent havde slået lige efter sommerferien. Men juleferien havde åbenbart sat sig på Århus kvinderne…

Holdet kom fornuftigt fra start efter et godt oplæg fra træner trioen, og AB sikrede midt i 1. periode det, som holdet troede ville være første pind i en række. Men der blev desværre ikke nogen række. Selvom ÅFS’erne sad på størstedelen af spillet kampen igennem, kom spil og fart aldrig rigtig til at glide. Der var mange chancer, men skarpheden manglede, og en godt stående Viborg keeper gjorde at det ikke lykkedes. 2. periode forblev derfor målløs.

Viborg fightede og havde flere kontrachancer – desværre scorer de også på en af dem i starten af 3. periode. Det stressede de blå spillere nok til, at de ikke fandt det fornuftige spil frem. Dermed endte kampen 1-1 og spillere og trænere kunne hurtigt blive enige om, at det ikke var godt nok. Hvis damerne vil beholde deres gode placering, er det vigtigt at få kridtet staven inden næste weekends kamp mod Sunds.

Skriv et svar