Uskarphed koster U15

Et amputeret U15 drog lørdag til Herning med blot 7 spillere, for at spille træningskamp mod et kombineret U13 og U15 hold. ÅFS’erne fysiske overlegenhed gav et klart overtag i spil og chancer. Desværre måtte ÅFS se mange skud gå forbi mål, eller på den fremragende Herning keeper, og status efter kampen var 7-5 til Herning.

Udover de brændte chancer, koster det også at lukke 7 mål ind mod et hold, som ikke er bedre. Der er nogle ting at arbejde med, men en del forklaring kan også ligge ved et afbud fra førstemålmand Magnus Høholt, samt at spillerne blev trætte som kampen skred frem.

På den positive side må det fremhæves at holdet blev ved med at arbejde stenhårdt, selvom måltavlen var negativ. Samtlige spillere blev ved med at arbejde for holdet, og arbejde koncentreret med de taktiske dissinger.

Da hele holdet leverede en fin indsats, er det svært at udpege én spiller som kampens bedste. Så ved den nemme løsning må æren tildeles Morten Frederiksen, som toppede pointlisten med flotte 3+0.

I morgen går turen til Horsens hvor holdet skal spille Sønderbro cup. Her er man kommet med i pulje med Bulldogs og ”lokalrivalerne” fra Skanderborg. Forhåbentligt blev de dårlige skud brugt i dag, så målene kommer der.

Points:

Morten Frederiksen: 3+0

Emil Grønkjær: 1+1

Maria Helander: 1+0

Jacob Nielsen: 0+1

Morten Madsen: 0+1

Dagens hold:

Skriv et svar