Utrolig slutspurt gav sejr.

Det så i lang tid ud til at favoritterne fra Sunds skulle hjemføre sejren og de ultravigtige slutspilspoint, men så gik tingene pludselig op i en højere enhed for ÅFS og Sunds måtte indkassere et nederlag. I de sidste 8 minutter havde ÅFS al den dygtighed og det held som holdet havde manglet indtil videre i kampen.
Når man ser på kampprotokollen ser man, at der ingen hændelser er anført for 1. periode. Det er nok den bedste beskrivelse, man kan give af den. Holdene så hinanden an og spillede afventende. Ingen af holdene kunne prale af noget overtag i den periode.
2. Periode startede med 2 udvisninger efter hinanden til Sunds, men powerplay kombinationerne ville ikke rigtig fungere for ÅFS. Tættest på var Christian Engelsen med et par giftige slagskud, som den velspillende Sundskeeper Simon Welsyng dog fik sig smidt ovenpå. Herefter fik Sunds mere styr på tingene, men virkede stadig ret krampagtige i deres spil, og havde nok ikke helt rystet deres kamp mod Team Århus af sig fra i tirsdags. Derfor var det mod fordelingen af store chancer, at Sunds scorede 2 gange i midten af perioden. Kort herefter fik ÅFS tilkendt et korrekt straffeslag trods heftige Sunds protester. Men ÅFS Johan Carlsson misbrugte. Han fik ikke løftet bolden højt nok over Simon Welsyng, der ellers var gået på Carlssons finte.
I tiden 10.57 i sidste periode bragte Sunds sig på 3-0 efter at den ellers flot spillende ÅFS keeper Kenneth Thomsen kastede et udkast i favnen på Tommy Pedersen, der nemt kunne finde en blank Thomas Jørgensen, det scorede sikkert. Bagud med 3 pinde og 9 minutter igen troede ÅFS sig slåede og Sunds sig i slutspil. Men som flere gange før denne sæson fightede ÅFS sig indædt tilbage i kampen. Først skød Nic Skjøtt fladt mod mål, og på en styring af Anders Brøns røg bolden i mål. Derefter knaldede Nikolaj Rønnow et brag af et slagskud på indslag op i måltaget. Hans første mål på 1. holdet! Derefter tog Christian Engelsen fat. På et vaskeægte hattrick på under 2 minutter lukkede han kampen til sit holds fordel!
Først sendte han et skud afsted fra højre side, som heldigt blev rettet af og sejlede over venner, fjender og Simon Welsyng for at lange blødt målet til stor jubel for det 70 mand store publikum. På dette tidspunkt 2½ minut før tid kogte hallen, og ÅFS holdet blev båret frem. På angrebet efter skød Engelsen fladt fra midten af banen, og endelig gav devicen om at skyde fladt bonus. Bolden i mål og 4-3 til hjemmeholdet. 30 sekunder før tid slukkede Engelsen lyset i øjnene på Sunds ved at score i tomt mål på assist af Poul Nyborg. Kort herinden havde Sunds skudt på stolpen på en frislagskombination, hvor ÅFS også blev ramt af en udvisning for gentagne forseelser. Så heldet var også med ÅFS.
Når man nu sammenholder dette kampreferat med det andet kampreferat af samme kamp på denne side, kan man kun ihukommme, at det er klogt at indhente 2 versioner af en sag. Fordi der er altid forskel på, hvordan man ser tingene. Sandheden ligger nok et sted midt imellem.

Skriv et svar