Vanskelige returkampe i vente

I lørdags tog ÅFS på hjemmebane det første stik i damernes kvartfinale imod FFK. Lørdag kl. 15.00 er det igen tid, når ÅFS denne gang besøger København. Om ÅFS er klar til kamp er ifølge headcoach Bartels dog et åbent spørgsmål: ”Truppen har siden lørdag været ramt af akut træningsiver. Det har desværre resulteret i flere forstrækninger og et par spillere er derfor tvivlsomme. Andre spillere er ramt af forkølelse og ligger stadig i sengen og holdet ser lige pt. ret smalt ud. Vi regner dog med at alle bliver klar til lørdag – motivationen blandt spillerne er i hvert fald stor.”

Den første kamp blev vundet overraskende nemt, da ÅFS i løbet af 15 min. kom foran 4-0. Returkampen(e) bliver ifølge trænerteamet en hel anderledes opgave: ”Vi kan ikke forvente igen nærmest fra kampens start at have et forspring på 2-3 mål, og det bliver derfor en meget vanskelig affære. FFK viste i lørdags, at de holder et højt topniveau og de sidste 45 minutter var på mange måder en helt lige kamp. Intet er derfor afgjort på forhånd.”

Om chancerne for at gå videre siger Lars Erik: ”Vi har gode muligheder, mere end fifty-fifty. Vi har én sejr i posen og står godt til FFK. Det høje pres (ÅFS Trademark©) i den første kamp passede bestemt ikke de københavnske piger og bolderobringer bag deres mål kastede mange chancer og et par mål af sig. Men mon ikke Rico og Thøger har et par overraskelser til os i posen?”

I følge Lars Erik er der ift. første kampe plads til ÅFS forbedringer i både angreb og forsvar: ”Vi SKAL afslutte bedre. De første 15 og sidste 20 min. var godkendt, men især i 2.periode brænder vi mange store chancer, hvor vi ikke engang er tæt på at ramme mål. Samtidig glemte vi i store perioder at spille forsvar, og det skal på plads, hvis vi vil lukke serien allerede lørdag.”

Om det lykkes ÅFS at lukke af bagude og afslutte bedre vil vise sig lørdag. Ellers får man en chance mere søndag for igen at spille sig i en DM-semifinale.

Skriv et svar