Vaskebræt giver kroner i kassen.

Den nystartede støtteforening for ÅFS floorball, afholder som sit første arrangement en sponsorslankekur. Ideén kendes fra de traditionelle sponsorcykelløb, som hvert år arrangeres rundt om i utallige klubber og foreninger. I dette tilfælde skiftes cykelløbet bare ud med en slankekur. Det er således meningen, at man forpligter sig til at give et lille (eller stort) beløb for hvert kilo der tabes.
Hvis f.eks. en tilfældig mormor forpligter sig til at give sit barnebarn 5 kr. pr. kilo barnebarnet taber, og så barnebarnet (der i dette tænkte eksempel er en smule tyk) taber sig 27 kg. Ja så skal mormoren altså give barnebarnet (27 x 5) = 135,- kr.
Vedkommende, der lægger krop til forsøget, er undertegnede. Er man interesseret i at støtte op omkring dette initiativ, er man velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail. Der vil ligeledes blive mulighed for at tegne sig som sponsor til fællestræninger osv.
Det skal naturligvis oplyses, at hele beløbet går ubeskåret til ÅFS Floorball´s støtteforening.

”Løbet” starter idag og slutter pr. 1/9-03. Jeg blev kontrolvejet i dag klokken 14.00, og vægten stod på det tidspunkt på 90,1 kg.

Der er mulighed for at tegne sig som sponsor lige så længe man har lyst, vægttabet udregnes dog som differencen mellem den 26/6 og 1/9.

Mvh
Anders Rasmussen
Spud_bruun@hotmail.com

Skriv et svar