Vellykket skoleturnering.

Torsdag d. 29. januar summede Århus FS hallen af liv. Den dag blev der nemlig afholdt en skoleturnering for de lokale 7. og 8. klasser. Fra de første hold begyndte at møde op kl. 8.30 blev der konstant spillet floorball lige indtil finalen blev fløjtet af kl. 14.15. Både på og uden for banerne blev den hvide plastikbold jagtet rundt, og en stav nåede knap nok at blive sluppet, før en anden spiller havde samlet den op.

Kampene mellem de ti hold (fra Tilst og Vejlby skoler) blev afviklet på to baner på 12×20 meter. Reglerne var baseret på reglerne for mini-floorball med hensigt på at få afviklet sjove og målrige kampe – hvilket lykkedes til fulde. Hvis der var nogen deltagere, som ikke havde en god dag skjulte de det godt.

Hele turneringen blev båret frem af en iver efter at få spillet kampe, og mod alle forventninger var turneringen hele tiden forud for tidsplanen. Så snart en kamp var færdig stod de næste hold klar, og ventede på at komme i gang.

Af de deltagende hold er der særligt et, som fortjener rosende omtale, nemlig pigerne fra Tilst 8.c. Holdet var det eneste rene pigehold i turneringen, og blev derfor tilbudt at spille mod drengene. Med oprejst pande stillede de op mod drengene. Det blev til et par store nederlag, men også til et tæt 9-7 nederlag, hvor holdet fra Tilst 7.b var presset til det sidste. Flot kæmpet, piger. Næste gang håber vi på også at have en pigerække.

Derudover bør også holdet fra 7.d nævnes. I en turnering, der ellers blev domineret af 8. klasserne, kom holdet ind på en flot 3.-plads efter en 4-1 sejr over Vejlbys 8.a i kampen om 3./4.-pladsen. Holdet har da også lovet, at de går efter at vinde turneringen næste år, hvilket vel også forpligter os til at gentage turneringen.

Finalen blev dog et internt opgør mellem de to hold fra Tilst 8.b. Det blev en meget tæt og intens kamp, som hele tiden bølgede frem og tilbage. Efter føringer til begge hold endte den ordinære spilletid 4-4 og kampen fortsatte derfor til næste mål. 2 sekunder før tid havde en spiller fra 8.b II dog fået en spiller udvist for fastholdning, og måtte derfor spille resten af kampen i undertal 3 mod 4. Dette forhindrede dem ikke i at komme til flere store chancer som gik lige forbi mål. I sidste ende blev det dog 8.b I som kunne udnytte deres overtal og fik scoret kampens afgørende mål.

ÅFS Floorball takker alle deltagere og arrangører for et godt stævne. Vi håber, at spillerne havde en god dag og har fået øjnene op for, hvor sjov en sport floorball er. Tak for denne gang og på gensyn.

Slutstilling:
1. 8.b I (Tilst)
2. 8.b II (Tilst)
3. 7.d (Tilst)
4. 8.a (Vejlby)
5. 8.a II (Tilst)
6. 8.a I (Tilst)
7. 7.e (Tilst)
8. 7.b I (Tilst)
9. 7.b II (Tilst)
10. 8.c (Tilst)

Skriv et svar