Vellykket træningsturnering

Søndag dannede ÅFS Centret rammerne om en lille træningsturnering. De deltagende hold var Fredericia, Lokomotiva og ÅFS2 som i alt skulle spille 3 kampe.
Hjemmeholdet stillede i dagens anledning med et par forstærkninger fra dameholdet. Fredericia kunne kun mønstre 7 markspillere mens Lokomotiva stillede i noget nær stærkeste opstilling og oldboys-holdet var derfor klar favorit til at trække sig sejrrigt ud af dagens duel.
Første kamp stod mellem ÅFS2 og Lokomotiva. 'Loko' lagde ud med dagens største svinestreg da de 'stjal' hjemmeholdets opvarmningsende. ÅFS2 var derfor ved kampstart tændte og lagde klart bedst ud. Lokomotiva kom dog hurtigt op i gear og viste til tider flot floorball omend i et meget afdæmpet tempo;-) 'Loko' vandt fuldt fortjent kampen 7-2.
Anden kamp stod mellem 'de røde' og Fredericia. Det blev i en stor del af kampen spil til ét mål. Fredericia var simpelthen for få spillere til at presse de boldsikre Lokomotivaspillere. Resultat blev 10-1 til Loko.
Sidste kamp mellem Fredericia og ÅFS2 endte 4-4 efter ÅFS2 havde domineret det meste af kampen. Fredericia viste dog meget fint kontraspil og scorede flere flotte mål så 4-4 må siges at være et fair resultat.
ÅFS siger tak for en god dag. Særligt stor tak til sekretariat og dommere som brugte en søndag eftermiddag på at få det hele til at glide.

Skriv et svar