Vellykket ungdomsstævne i det århusianske

ÅFK U13 bestod af Michelle, Anton Holmark, Frederik, Marcus og Bolette, mens ÅFK U15 bestod af Bolette, Julie Perto, Christian Perto, Magnus Gyhrs, Magnus Holmark, Lasse Due og Jeppe.

Lasse Funk havde lovet, at han ville stå for begge hold, indtil han skulle mødes med 2. herre i TST.  Lasse stod fremragende, og derfor var hverken han eller spillerne interesserede i, at han skulle drage mod Skanderborg for at spille herrekamp på bekostning af ungdomsstævnet. Allan Rømer sørgede således for, at han og Lasse kørte mod Skanderborg umiddelbart efter sidste ÅFK kamp, så de kunne være i Skanderborg kort inden kampstart. Endnu engang stor tak til Rømer, som på ny er dagens helt!

U13-rækken blev vundet af Ry. ÅFK spillede sig let gennem gruppespillet, men kunne dog ikke hamle op med Ry, som vandt alle fire kampe og endte som stensikker 1’er. Dermed skulle vi spille semifinale mod Team Århus Floorball. Det var en meget tæt kamp, men på trods af god fight og fint spil, måtte vi desværre se os slået med 1-0. Anfører Anton Holmark havde ellers et par flotte aktioner til sidst, men desværre ville bolden ikke ind.

U15-rækken blev vundet af ÅFK, som efter 4 sejre og én uafgjort kunne hæve pokalen som ubesejrede. Holdet vandt i finalen 1-0 over Mørke, og dermed lukkede holdet ikke ét eneste mål ind gennem hele turneringen – og samtidig blev der i den anden ende scoret hele 14 gange! Meget fortjent sejr til U15-holdet.

Alt i alt var det en meget vellykket og hyggelig dag i det århusianske. Stor tak til Ry, Mørke, TAAF og Randers for at stille med så mange hold på trods af den sene udmelding. Også en stor tak til de frivillige som hjalp med dommertjanserne og turneringsadministrationen. Billeder fra dagen kan ses nedenfor:


U13: Mørke – TAAF


U13: Mørke – TAAF


U13: Ry2 – ÅFK


U13: Ry2 – ÅFK


Vinder af U15 rækken: ÅFK


Pokaloverrækkelse i U13 rækken: Ry2 vinder, TAAF bliver nr. 2


En af dagens største oplevelser, nr. 19 fra Ry2, hjemtager pokalen sammen med resten af det flot spillende Ry hold.


Størstedelen af dagens ÅFK spillere med pokalen i midten og flankeret af træner, Morten Frederiksen.

Skriv et svar