VestjyskBANK Cup

Vi havde desværre fået et afbud fra et hold dagen før stævnet, så der var kun fem hold med på dagen, men disse fem hold kæmpede til det sidste og viste til tider flot floorballspil.

Efter et grundspil, hvor alle holdene fik lov til at møde hinanden, gik nummer 1 i puljen direkte i finalen, hvor de skulle møde vinderen af kampen mellem nummer 2 og 3 i grundspillet. Lystrup gik direkte i finalen og efter en spændende kamp, som måtte ud i straffe, kunne Tilst 2 stå klar til at tage kampen op mod Lystrup.
Kampen om 4. pladsen stod mellem Møllevang og Tilst 1, hvor Møllevang vandt 2-0. Tilst 1 var det eneste rene pigehold og til pigerne skal der lyde en stor ros, da de kæmpede helt til det sidste. Tilst havde fået lov til at blande deres to hold, så pigerne ikke skulle stå som det eneste rene pigehold, men dette ville de stærke tøser ikke. De ville stå sammen og kæmpe – og det gjorde de! De kan kun være stolte af deres 5. plads og vi håber på at se dem igen næste år.

Som afslutning på denne dag, kunne alle nyde en super spændende finalekamp, som blev afgjort med 1. minut tilbage af kampen. Efter en tæt kamp, hvor der længe stod 1-1, kunne Tilst 2, ved slutfløjt, strække armene i vejret som vindere af VestjyskBANK Cup 2010.

VestjyskBANK havde sponseret fine præmier, så alle der havde deltaget fik en rygsæk og en t-shirt. Derudover fik 3. pladsen en sodavand, 2. pladsen en farverig floorball og 1. pladsen en floorballstav.

Stævnet forløb rigtigt godt og alle virkede til at have det sjovt. Vi håber selvfølgelig, at flere børn i Århus får interesse op for floorball og vi derved kan udvikle sporten på landsplan.

ÅFS og VestjyskBANK takker for i år og håber at se jer alle igen til VestjyskBANK Cup 2011.

Skriv et svar