Vi fik sejren – og det er det vigtigste!

Resultat: 7-1 (5-0, 0-1, 2-0)

Da Hr. Nystrup entrerer omklædningsrummet med sin taktiktavle og sit altid velforberedte kampoplæg er humøret højt, på trods af at den lille viser stadig ikke har sneget sig op på 9. Truppen er denne dag på beskedne 12 spillere og selvfølgelig Frau Rytter i målet.

Efter stadig at være ubesejret i denne sæson er troen på og viljen til sejr stærk, og det er også denne indstilling spillerne går på banen med. Det viser sig da også hurtigt, at målkanonerne er indstillet rigtigt, for efter blot 1 minut og 40 sekunder kan Sanne Liltorp sende bolden bag Randers-keeperen og blot 4 minutter inde i kampen scorer Fie Carlson til 2-0. På trods af usikkert spil, dårligt forsvar og et uværdigt lavt tempo, formår ÅFS at fortsætte målstimen perioden igennem, og perioden ender således 5-0.

En lettere ambivalent Hr. Nystrup starter sit oplæg: ”I spiller #”&¤=?@ som en sæk nødder, men jeg kan vel ikke rigtig tillade mig at være sur, når vi fører 5-0”. Selvom sejren ser ud til at være sikret, er der enighed om at spille kampen færdig med værdighed og finde noget af det gode spil frem, som holdet ellers har vist i gennem sæsonen. Denne indstilling bliver desværre gjort til skamme, eftersom tempoet og det stillestående spil om muligt bliver endnu værre i 2. periode. Randers presser godt på, og det resulterer i flere store chancer til udeholdet, som efter 18 minutter krediteres med en scoring på et langskudsmål af Ida Simonsen.

Endelig har Hr. Nystrup god grund til at skælde ud i pausen, og spillerne må ransage deres eget spil og hive niveauet op ved hårrødderne til den sidste periode. I 3. periode findes der tilbage til den oprindelige taktik med spil langs banderne og i hjørnerne, hvilket giver lidt mere stabilt spil og flere chancer til ÅFS-holdet. Perioden skydes i gang med to mål indenfor de første 8 minutter, og kampen var der reelt afgjort, selvom Randers spillerne til stadighed kæmpede og pressede på. Kampen ender 7-1.

Denne kamp vil ikke blive husket for prangende floorball, men for de flotte cifre og en sejr – og selvfølgelig endnu en assist af Frau Rytter (Måske hun er ved at få smag for det!?

Dagens spiller blev Sanne Liltorp.

Statistik:
Fie Carlson: 3+0
Sanne Liltorp: 2+0
Tora Haug: 1+0
Lene Ludvigsen: 1+1
Dionne de Graaf: 0+1
Freja Lüthje: 0+1
Marianne Rytter: 0+1
Lise Jørgensen: 0+1
Daisy Mathiesen: 0+1

Skriv et svar