Viborgkamp og opvarmning til julefrokost

Lars Erik var dog dukket op af en anden årsag: han havde hørt, at 2. dame havde tabt O’ensekampen, og det kunne han simpelthen ikke forstå – han måtte med egne øjne se 2. dame og beroliges med, at alt var okay for ÅFKs stjernehold.

Trænertruppen
Mange har nok gået og været urolige for, hvad der skulle ske med de yndige 2. damer, nu hvor coach Pia er blevet mor. Heldigvis er ikke mindre end 3 skønne mennesker sprunget til for at få 2. dame kabalen til at gå op: Lykke, Sira og Quist. Der havde udspillet sig en dramatisk kamp mellem de tre for at få lov at lede 2. damerne til sejr over Viborg. Lykke vandt – og Sira og Quist måtte nøjes med en 1. damekamp.

Lykke var glad (rigtig glad) over æren, og glæden blev kun større, da han hørte, at der var kage.

Hvad skete der så på banen?
Jo altså, vi havde 2 kæder, vi løb meget, og vi sad på størstedelen af spillet. Ind i mellem blev vi dog grebet af stemningen og havde en god gedigen gang indianerhockey, men for det meste holdt 2. damerne deres vanlige høje niveau og fik spillet pæn floorball. Begge 2. damers mål var resultater af et fint og disciplineret opspil, hvor vi formåede at få spillet bolden flot rundt til chancen bød sig.

Mie fik et smukt debutmål – lækkert med nye talenter på 2. dame. Ida lavede assisten. Det andet mål blev sat ind af Tine med assist af Diana.

Lars Erik sørgede for at hjælpe lidt til med udskiftningerne fra tilskuerrækkerne. Undertegnede er jo en gammel dame, som ikke helt kan høre, når der skal råbes ”skift”. Heldigvis går Lars Eriks stemme klart igennem, og det overvejes nu, om 2. dame har råd til at hyre ham som assistenttræner (læs: handicaphjælper)

Kampen endte med en 2-1 sejr til de søde 2. damer.

Vores største, mindste fan
Caroline var lidt træt af at mor Diana havde glemt iPad'en – hun måtte derfor nøjes med netflix på telefonen. Når det blev for kedeligt spillede hun bold – og ikke mindre end 2 gange forsøgte hun at få 2. damerne med i spillet ved at smide Hello Kitty bolden på banen. Det er jeg faktisk lidt skuffet over, at jeg slet ikke opdagede – er da drønuhøfligt, at vi ikke spillede med hende.

Viggo på damejagt
Viggo Rise var taget med farmand til 2. damekamp – Viggo kan godt lide at charme damer, så han var et smut forbi Viborgbænken i 3. periode for at se om der var bid. Angiveligt græd faderen lidt bagefter, da han hellere så lillemanden gift med en 2. dame.

Kampens spiller
Kampens spiller blev Mie med 4 stemmer. Derudover fik Ida, Lise, Maria, Rytter og Nana én stemme hver.

Dagens kage
Smuldrende, velsmagende brownie med masser af glasur og prinsesseglimmer.
Derudover var der også flødeboller til 2. damerne, da Daisy vælger at holde ca. 9 måneders pause – der er flyttet en lille baby ind i maven på hende – tillykke Daisy!

Anders Kristensen
I sidste kampreferat hyldede vi 1. damerne. I dette er vi nødt til at hylde ligaherrernes Anders Kristensen. Han føler, at han ikke bliver nævnt ofte nok i 2. damereferaterne, og han har derfor taget en uskyldig kage som gidsel. Den selvsamme kage, som han til MBC lovede at bage til 2. damerne, fordi han tabte et væddemål. 2. damerne håber, at Anders kan føle kærligheden fra holdet og frigiver den stakkels kage – fx til kampen mod Arnes Corner på søndag?

/ N


Lises hund Dobby passer på spillertøjet frem mod næste kamp.
Det er søndag d. 25. januar kl. 16.30 på hjemmebane.
Kom og se kampen eller vi sender kamphunden (haha) efter jer!

Skriv et svar