Vigtig sejr og unødvendigt nederlag

Søndag besøgte ÅFS naboerne fra TÅF til en vigtig kamp i damernes UMBRO-liga. Kampen blev en rodet og uskøn affære med ÅFS som det spildominerende hold. TÅF var dog godt med hele kampen og havde mange gode chancer. ÅFS kom foran allerede efter 47 sekunder men på en uskarp søndag morgen blev det ikke til mere end 3-0.

Kampen mod Aab tirsdag aften blev heller ikke nogen skøn affære. ÅFS kunne ikke få det etablerede spil til at flyde og Aab levede på kontra. ÅFS begyndte ellers kampen bedst, og kom hurtigt foran 1-0. 1. periode ud var der chancer til flere mål mens Aab var lynende giftige på kontra og begge hold burde have scoret 2 eller 3 mål hver i denne periode.

Fra 2. periodes start fik ÅFS en smule bedre tag på spillet. Det var dog stadig Aab som vandt nærkampe og løbedueller og ÅFS kunne ikke veksle overtaget i spil til chancer. I stedet kom Aab på 1-1 og i de sidste 10 minutter af perioden var kampen meget lige med store chancer i begge ender.

I 3. periode hævede ÅFS niveauet i spillet en smule men man havde stadig svært ved at komme frem til de afgørende muligheder og når det lykkedes var hverken skarphed eller held på hjemmeholdets side. I stedet skete det værst tænkelige og Aab kom foran på en ellers ufarlig situation. Kampen ud trykkede ÅFS på men uden held.

ÅFS leverede en indsats på det jævne og fik aldrig spillet til at flyde men havde alligevel spil og chancer nok til at kampen burde ha’ været vundet komfortabelt. Det var dog ikke decideret ufortjent, at Aab vandt da de denne tirsdag aften i Århus var dem som lykkedes bedst med deres spil. Alligevel kunne ÅFS ærgre sig over et højst unødvendigt nederlag og må se frem til en alt for lang julepause.

Point i de to kampe
Gis 1+2
Stine 1+0
Quist 1+0
Anne VP 1+0
Gam 0+1
Thea 0+1

Skriv et svar