Vigtig sejr til U15

Klubbens u15 hold tog søndag en vigtig skalp, da lokalrivalerne fra TÅF blev besejret med hele 11-2 i egen hule.

Værterne startede ellers bedst, da en ÅFS back blev sat på midten og en hurtig, TÅF wing køligt satte bolden forbi Anders i ÅFS målet.
Men som kampen skred frem blev det hurtigt klart at ÅFS var overlegne i alle aspekter og nåede at skabe flere store chancer, inden Jeppe Justensen i andet minut kunne udligne. ÅFS forsatte med at skabe flere store chancer og omkring det 10. minut kom belønningen, da først Rasmus Hansen og siden Mikkel Jensen øgede til 3-1. Resten af perioden blev symptomatiske for kampen. ÅFS skabte og brændte chancer, som det sjældent er set før.

Anden periode var kun 5 sekunder gammel, da Jeppe Justensen, frækt udnyttede en face off til en dribletur, som endte i et flot mål. Derefter troede drengene de havde vundet, hvilket gav et alvorligt dyk i koncentrationen. De næste 5 minutter blev derfor meget rodede og TÅF kom bedre med, hvilket gav dem et flot og fortjent mål.
Om det var chokket over et mål til TÅF, eller trænerens efterfølgende skideballer, skal være usagt. Men den populære hjelm blev spændt, og der kom styr på kampen igen. Det gav sidst i perioden to mål til ÅFS.

Tredje periode blev en opvisning i hvordan man ikke spiller overtal. To gange fik ÅFS en mand smidt ud, og begge gange scorede box playet. Resten af perioden blev spil på et mål og resulterede i yderligere 2 ÅFS mål.

Kampens spiller blev Rasmus Hansen. Rasmus har i løbet af efteråret udviklet sig utroligt meget, og viste igen i dag at han talentet og viljen til at blive en rigtig stor spiller. Udover en glimrende teknik, har han et kæmpe løbepensum, en stærk fightermentalitet og spiller meget disciplineret.

På lørdag spiller holdene igen. Denne gang i kl. 10.30 i ÅFS, så kom og støt vores unge spillere!

Skriv et svar