VM – resumé.

En flot 4. plads til Danmark.
I kampen om 3. pladsen måtte Danmark se sig besejret af schweizerne, som bragte bronzen hjem med en smal 4-2 sejr. Danmark fulgte ellers godt med i 1.periode som endte 2-2; men 2.periode blev med 2-0 til Schweiz den afgørende. Men stadigvæk fik Danmark altså en hæderfuld 4.plads ved VM. I den spændende finale mellem Sverige og Finland trak Sverige, med en 5-3 sejr, det længste strå, og guldet gik således i år til svenskerne.

Danmark besejret.
Finland var alligevel en for stor mundfuld for danskerne, som måtte indkassere et 6-1 nederlag, og dermed udsætte revanchen mod Sverige til en anden gang…, og således “nøjes” med en bronzekamp mod Schweiz.

Endnu et point til Danmark.
I kampen mod Norge fik Danmark hevet det ene point i hus efter at have været bagud med 1-0 helt indtil 3. periode, hvor vi endelig fik udlignet til 1-1, hvilket også blev kampens resultat. Dermed røg Danmark i semifinalen mod Finland.

Danmark besejrede Letland.
I Danmarks anden kamp ved VM blev det igen 3-2. Denne gang dog i danskernes favør. Efter 0-0 i første periode vandt Danmark 2. periode 1-0, og spillede 2-2 i sidste periode. Næste kamp er mod Norge kl. 20.00 på torsdag. Vi håber at kunne vise denne kamp ved Marselisborg Cup.

Overraskelsen lurede…
Første kamp for Danmark ved mændenes VM i floorball i Norge blev spillet søndag.
Efter 2. periode var Danmark foran 2-0 mod Sverige. Desværre kom Sverige stærkt igen og hev sejren hjem i 3. periode med 3 mål til 3-2.

Skriv et svar