Weekenden byder på godt og blandet i TST

9.30-10.25 åbner ÅFK for første gang i sæsonen dørene til “Små blå fødder”. Som spydspidsklub bliver familiefloorball ét af koncepterne, der satses hårdt på, og efter teamet for et par uger siden havde besøg af en DGI-konsulent, er vi klar. 

Efterfølgende skal først 2.damer og siden 3.herrer forsøge at følge op på sæsonåbningen, hvor fine sejre over Team Aarhus gav den bedst mulige start på floorballåret 2016/2017. 2.damer møder Herning, som sidste år var en tur i slutspil – uden tvivl en stor mundfuld. 3.herrer tager mod Skanderborg – begge hold meldes afbudsramte, så der er lagt op til et uforudsigeligt resultat. 

Rosinen i pølseenden er 1.herrer som kl 15.00 tager imod Randers Raptors. “Minis” drenge har gennemgået noget af et hamskifte i år og bl.a. vinket farvel til op imod 70 scoringer (Arnold, Kristians). Til gengæld er en ny generation klar, hvor Perto og Chatterton-brødre samt et par oprykkede 2.herrer (Christoffer og Nejlund) udgør en spændende trup. 

Efter kampene afholdes sæsonens første fest, hvor alle klubbens medlemmer er velkomne.

Bemærk at alle medlemmer, der tjekker ind i TST Arena via facebook eller tager et Instagram-foto fra hallen (#åfk) i løbet af dagen får første genstand gratis til aftenens fest.

Skriv et svar