Weekendens kvartfinale!

Søndag kl. 18.00 går det løs i ÅFS Centret, når damerne spiller første kvartfinale mod Hafnia FC fra Amager. Matchen er en gentagelse af sidste års kvartfinale, hvor ÅFS overbevisende trak det længste strå. I år er der dog lagt op til en mere lige omgang.

Hafnia har et meget rutineret hold og måske endda en gennemsnitsalder, der ligger over ÅFS-pigernes. Uhørt;-) Truppen tæller flere landsholdsspillere blandt andet en god kending af århusiansk floorball; Lisbeth Riis. Bag holdet står et kompetent trænerteam med landsholdskeeper Martin Fast i spidsen. Han forventer to tætte kampe, hvor de små ting bliver afgørende:
Hvorvidt vi kan ændre på tingenes gang i forhold til sidste år, afhænger i den grad af holdets gejst og vilje på dagen. Det er den største opgave for holdet, at finde tilstrækkeligt af førnævnte egenskaber.
Hafnia FC har gennem foråret vist en stigende formkurve, men det nylige 6-2 nederlag til Jægerspris viser, at de bestemt er til at tale med.

I ÅFS-lejren ses også frem til kampene. Truppen meldes fit-for-fight, og kun en enkelt skade forhindrer holdet i at stille i stærkeste opstilling. Træner Jesper Bertelsen:
Selvfølgelig kommer vi til at mangle en center, men denne runde skal vindes på en god holdpræstation. Vi har i lang tid set frem til denne kamp, så folk er helt sikkert mentalt klar. Kæderne er på plads, og jeg føler vi står godt rustet.
Foråret viste, at holdet kan spille god floorball mod de bedste hold, men desværre manglede den sidste skarphed i afslutningerne. Kommer skarpheden i kvartfinalen venter der forhåbentlig nok engang medaljer.
Kampen dømmes af det rutinerede dommerpar Henrik Eddi og Kim Kruse, som nok skal formå og holde gemytterne nede.

Der er gratis adgang til kampen, og der vil være fri fadøl og sodavand for 50 kr. under hele kampen.

Vel mødt til en spændende kamp!!

Skriv et svar